Totalinstallation – Politigården Høje-Taastrup

Osterkrüger Electric A/S stod for alle el-installationer, belysning og data-/ netværksforbindelser, da hele 2. salen i politigården i Høje-Taastrup blev ombygget og renoveret i foråret 2017. Elektriker-virksomheden fra Ballerup blev hyret som underentreprenør af Ason A/S, der var hovedentreprenør på den omfattende opgave.

 

Belysnings- og el-installation med netværksopsætning

Selve renoverings- og ombygningsprojektet handlede for Osterkrüger Electric om at etablere et miljø med mange arbejdsstationer. En arbejdsstation i sig selv kræver mange strømudtag til diverse IT-udstyr, så kabelføringen til stik og afbrydere blev koordineret ned i mindste detalje, i og mellem de mange arbejdspladser. I det overordnede miljø, er både den rette belysning og en hurtig og stabil netværksforbindelse væsentlige faktorer, så politiets administrative medarbejdere kan arbejde både effektivt og komfortabelt. Osterkrüger Electric sørgede for, at det hele gik op i en højere enhed til både overentreprenørens og bygherrens store glæde.

Totalinstallation Osterkrüger Electric

Hasteopgave med meget stram tidsplan blev overholdt

”Tidsplanen var så stram, at bygherren faktisk ikke selv troede på, at vi kunne overholde den, men det viste sig, at det hele spillede perfekt sammen, fordi alle var meget engagerede. Så det kunne vi godt. Derfor kunne medarbejderstaben hos Høje-Taastrups politi flytte ind til tiden”. Fortæller Kim Fugl Rasmussen, Direktør for Ason A/S, hovedentreprenør på bygge- og renoveringsprojektet.

 

Tæt samarbejde mellem hoved- og underentreprenør, ingeniører og bygherre

Hele renoveringsopgaven involverede flere forskellige aktører med både bygherre, hovedentreprenør, ingeniører, byggerådgivere og underentreprenører. ”En ultrakort deadline, hvor mange parter og forskellige håndværkere var involveret, kræver, at alle er på dupperne hele tiden. Elektrikerne fra Osterkrüger Electric viste, at de var meget engagerede i at nå den fastsatte deadline. De var hensynsfulde over for de andre håndværkere og så var de yderst samarbejdsvillige, så samarbejdet fungerede helt optimalt.” fortæller Kim.

 

Valget faldt på Osterkrüger Electric, som nu har flere el-opgaver for Ason A/S

Kim (og Ason A/S) havde ikke tidligere samarbejdet med Osterkrüger Electrics elektrikere og installatører, og han forklarer, at det i første omgang var prisen, der var afgørende for valget; ”Vi indhenter som regel priser fra forskellige el-entreprenører, når vi modtager en opgave. Osterkrüger vandt opgaven med en meget skarp pris. At det hele bare kørte som det skulle på det 1. byggeprojekt, har betydet, at vi også nu bruger dem som el-entreprenør på andre projekter.” fortæller Kim.

 

Anbefaling af Osterkrüger Electric

Kim har intet dårligt at sige om elektrikervirksomheden fra Ballerup, tværtimod; ”De har både været skarpe på at overholde deadlines, og så har det udførte håndværk levet fuldt ud op til vores forventninger. At de også er meget fleksible i deres arbejdstilgang og arbejder godt med andre håndværkere, er helt sikkert også anbefalelsesværdigt.

Elektrikerne fra Osterkrüger Electric arbejder lige nu med nye el-installationer, belysningsudskiftning og netværksforbindelse i et stort byggeprojekt på en af Vestegnens skoler, hvor Ason A/S også er hovedentreprenør.

Læs mere om Osterkrüger Electric