Om Osterkrüger Electric A/S – El­installation i storkøbenhavn

Osterkrüger Electric A/S har adresse i Ballerup, men udfører el­opgaver i hele hovedstadsregionen. Vi har en bred kreds af både private, erhvervs­ og offentlige kunder, som vi servicerer med alt lige fra el og automatik til montering og vedligeholdelse af varmepumper, ventilations­ og blødgøringsanlæg.

 

En elektriker­virksomhed i konstant udvikling

Osterkrüger Electric A/S er et godt valg, hvis du søger en erfaren og autoriseret elektriker i hovedstadsregionen. Vi har en trofast kundekreds i Ballerup men servicerer også et voksende antal kunder i Værløse, Glostrup, Herlev, Albertslund og resten af Storkøbenhavn.

Virksomheden blev etableret af el­installatør Morten Osterkrüger i 1997. Siden har vi været i konstant udvikling, og i dag er vi omkring 10 specialuddannede medarbejdere, der har kompetencer indenfor hver deres el­område.

Osterkruger i Ballerup

Vi udfører alle former for elektriker­arbejde

Vi er stærke på alt fra klassiske installationer til store komplekse installationer i f.m. ny­ og tilbygninger. Vi arbejder med alle slags el­installationer herunder rådgivning om alternativ energi, elsyn, sikring og overvågning.

Ud over det mere almindelige el­arbejde løser vi mange opgaver inden for f.eks. sikring, automatik, IHC, Genvex/ventilationsanlæg, termografering, køleanlæg, vandteknik, solceller, ABA alarm­ og tv­overvågningsanlæg samt kommunikation som telefoni, internet, TV og IT.

 

Vi betjener både private, erhvervskunder og offentlige institutioner

Vi hjælper vores private kunder med alle former for almindeligt elektriker­arbejde fra lampeopsætning til fejlfinding og nybyg. Vores erhvervskunder og offentlige kunder hjælper vi ofte med lidt større projekter, installationer og vedligehold, men ingen opgave er for stor eller for lille.

 

Niche inden for mørklægning, varmepumper, ventilation og blødgøringsanlæg

I næsten 15 år har et af vores specialer været installering af styringer til mørklægning og solafskærmning. De seneste år har vi udvidet vores ekspertområde til også at omfatte opsætning, vedligeholdelse og reparation af varmepumper, ventilation og blødgøringsanlæg. Hos Osterkrüger Electric er vi altid klar til at uddanne os inden for et nyt område.

 

Elektriker i Ballerup

Hurtig udrykning til hele Sjælland

Når du ringer til vores hovednummer i Ballerup, kan vi med det samme fortælle dig, hvor vi har den nærmeste service­bil. Vores biler, som kører rundt på hele Sjælland, har GPS flådestyring, hvilket betyder, at vi altid ved, præcist hvor de er, og hvor langt de har til din adresse.

 

El­vagt med døgndækning

Vores medlemskab i TS­gruppen betyder, at vi kan tilbyde døgndækning. Står du med pludselige el­problemer, kan du altid ringe til vores el­vagt. Der sidder altid en el­installatør klar til at hjælpe dig dag og nat, året rundt. Vores servicebiler er pakket med el­udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan løse kritiske situationer som strømsvigt, nedbrud i installationer, indbrud og lignende.

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller andet, vi kan hjælpe med. Vi er altid klar til at hjælpe dig eller din virksomhed med enhver form for el-arbejde­ stort som småt.

Tlf.: 44 66 41 71

Mail: info@osterkruger-­el.dk