Solcelleanlæg

Prøv vores prisberegner og få professionel rådgivning!

Solceller er fortsat en god investering – både til privat og erhverv.
Her hos Osterkrüger Electric i Ballerup, får du kompetent rådgivning i valg af solcelleanlæg, autoriseret montage og tilslutning. Vi bruger kun kvalitetssolceller og tilbyder konkurrencedygtige priser.

Her på siden finder du informationer om solceller og anlæg. I vores prisberegner, får du et økonomisk overblik over alle økonomiske aspekter.

Hent vejledning til prisberegner HER.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, beregninger og vi laver gerne et uforpligtende tilbud til dig. Kontakt os på info@osterkruger-el.dk eller 44 66 41 71.

Nederst på denne side har vi samlet informationer om den nye innovative løsning, hvor anlægget har batterilagring – vi kalder det et ”Hybrid solcelleanlæg”.

 

Solceller på taget? Eller på stativer?…..

De fleste ønsker at benytte taget som fundament for solcellepanelerne. Men vi tilbyder også en løsning, hvor solcellerne monteres på stativer. Du har måske set solcelleløsninger på stativer langs veje og på marker? Hos Osterkrüger Electric A/S laver vi specialløsninger tilpasset dine behov!

Skal du bygge nyt eller have nyt tag? Vi tilbyder også en mere æstetisk løsning, hvor solcellerne er integreret i taget – et solcelletag.

Hvad enten solcellerne er placeret på taget eller på stativer, er det vigtigt at de er placeret rigtigt – de må ikke være i skygge i dagtimerne. Du får mest ud af anlægget, hvis solcellerne er monteret sydvendt med en hældning på mellem 15 og 60 grader, hvor 40 grader er det mest optimale.

 

Størrelse på anlægget?

Et hybrid solcelleanlæg, der producerer ca. 75% af elforbruget på årsplan, er det mest økonomiske for dig. Et standard anlæg uden batteri, kan som regel kun producere halvdelen af elforbruget. Størrelsen vil helt konkret afhænge af husstandens el behov og opsætningsmuligheder. Som hovedregel skal en familie på 4 bruge mellem 4-5 kW i døgnet og det svarer til et anlæg på 30-40 m2 på et tag.

SOLCELLEANLÆG med batteri – gem strømmen til senere brug!

Hvis du vælger et solcelleanlæg med batteri (også kaldet et “Hybrid solcelleanlæg”), kan du gemme den strøm, der bliver produceret i dagtimerne til senere brug. Når batteriet er ladet op, sendes den overskydende strøm til elnettet.

Du skal vælge et hybrid solcelleanlæg fordi:

  • din økonomi bliver væsentlig bedre, end hvis du vælger et almindeligt solcelleanlæg
  • du bliver stort set selvforsynende med strøm om sommeren
  • ingen forvirrende tilskudsordninger

 

Hvorfor vælge et hybrid solcelleanlæg?

Et hybrid solcelleanlæg oplagrer den strøm du ikke bruger i løbet af dagen, og sender overskydende strøm videre til elnettet.

Når solpanelerne genererer strøm, vil et hybrid anlæg prioritere strømmen:

  • som det første bliver husets eget forbrug dækket

  • derefter bliver batteriet/batterierne ladet op

  • når batteriet er ladet op, sælges overskydende strøm til elnettet

Om aftenen/natten dækker batteriet husstandens eget forbrug. Er der behov for mere strøm end batteriet indeholder, hentes strømmen automatisk fra elnettet.

I vores prisberegner længere oppe på siden, kan du beregne, hvor stort dit anlæg skal være, for at det passer dine behov. Vil du gerne høre om dine muligheder for et hybrid solcelleanlæg, så kontakt Osterkrüger Electric A/S allerede i dag på 44 66 41 71 eller på info@osterkruger-el.dk og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Kontakt os

13 + 9 =

Find os

Industriparken 19
2750 Ballerup
CVR: 2886 0250
info@osterkruger-el.dk
Tlf.: 44 66 41 71