Mikroventilation – ventilationsanlæg uden rørføring og kanaler

Store energibesparelser og et godt indeklima

Danske InVentilate har udviklet et mikroventilationsanlæg, der har markedets billigste driftsomkostninger. De er også op til 85% billigere i drift i forhold til centrale ventilationssystemer. Hos Osterkrüger Electric A/S står vi klar til at hjælpe dig til et bedre indeklima kontakt os i dag på 44 66 41 71 – vi  servicerer bl.a. kunder i Ballerup, Værløse, Glostrup, Herlev, Albertslund og resten af Storkøbenhavn. 

Revolutionerende og unikt ventilationssystem

MicroVent-løsningerne er uden rørføring, og det er i sig selv revolutionerende. Det betyder langt flere muligheder for placering og anvendelighed. MicroVent ventilerer direkte gennem ydermuren, så man undgår lange kanaler, der i sig selv skaber tryktab.

Løsningerne med mikroventilation kan bl.a. installeres i:

  • Kontormiljøer
  • Kommercielle bygninger
  • Daginstitutioner
  • Skoler
  • Etageejendomme
  • Private boliger
Inventilate

INNOVATORIUM sparer 135.000 kr. årligt

Ved at installere nye ventilationssystemer på de 12.161 m2 i INNOVATORIUM (Birk Centerpark i Herning), sparer virksomheden 135.000 kr. årligt! På 25 år vil INNOVATORIUM spare 2.017.000 kr. i forhold til andre standard ventilationsløsninger.

Ingen rørføring betyder selvfølgelig, at Innovatorium også sparer enorme summer på installationen.

 

Vi er ambassadør for InVentilate

Efter at vi blev introduceret for InVentilate‘s klimaanlæg og løsning, gik der ikke lang tid, før vi begyndte at sælge dem lokalt. Potentialet i InVentilate‘s ventilationsløsninger er stort.

 

Bedre, hurtigere og billigere installation

Samarbejdet har givet Osterkrüger Electric A/S et produktkendskab, som ingen andre har. Vi er uddannede i monteringsprocessen (gennem kurser hos InVentilate), og kan derfor installere produkterne hurtigere og billigere end konkurrenterne.

Mikroventilation Ballerup

Mere om mikroventilation

Interesseret i mere om mikroventilation? Læs mere om rør- og kanalfri ventilationsanlæg på Inventilat’e hjemmeside.
Kontakt os i dag 44 66 41 71 – vi kan rådgive dig om dine muligheder med MicroVent, og give dig et tilbud på installation – helt uforpligtende.

Kontakt os

4 + 15 =

Find os

Industriparken 19
2750 Ballerup
CVR: 2886 0250
info@osterkruger-el.dk

 

Telefontid

Hverdage kl. 9.00-15.00
Tlf.: 44 66 41 71

 

Akut døgnvagt

Tlf.: 40 42 41 71