Vandbehandlingsanlæg og blødgøringsanlæg – reparation og service

Osterkrüger Electric A/S i Storkøbenhavn tilbyder professionel service inden for vandbehandling, blødgøring og vandteknik. Vi har en fast kundekreds i og nær Ballerup, og vi servicerer kunder i Glostrup, Albertslund, Herlev og resten af Københavnsområdet – både for erhverv og private – kontakt os på 44 66 41 71.

 

Service, installation og reparation af vandbehandlings-anlæg og blødgørings-anlæg

Det er selvfølgelig en forudsætning for både virksomheder og private, at du får den vandkvalitet du ønsker, og at installationen fungerer rigtigt. Osterkrüger Electric’s servicemontører tjekker og servicerer dine anlæg, enten som enkeltstående opgaver eller med en fast serviceaftale.

 

Vandbehandling – service for hoteller, fødevareindustri og restauranter

Vi har især mange kunder i restaurationsbranchen og fødevareindustrien, da der her findes ekstra mange vandbehandlingsanlæg, der alle er centrale for driften.

Vores serviceteknikere installerer eller servicerer vandbehandlingsanlæg, udskifter filtre og udfører reparation af eksempelvis opvaskemaskiner, vendingsmaskiner, isterningemaskiner, kaffemaskiner og dampovne i cafeer, kantiner, hoteller og restauranter. Vi kører ud fra Ballerup og servicerer hele København og Storkøbenhavn.

Vandteknik Sjælland

Vandteknik og –behandling – Industri, erhverv og offentlige institutioner

Vores autoriserede montører og teknikere servicerer også større vandbehandlingsanlæg for eksempelvis produktionsvirksomheder, bryggerier, svømmehaller og offentlige institutioner. Her kan du med fordel indgå en serviceaftale, men vi kører selvfølgelig også ud til af hoc-opgaver. Vi kører udfra vores base i Ballerup, men kører i hele København og Storkøbenhavn. Kontakt os i dag på 44 66 41 71.

 

Serviceeftersyn og forebyggende vedligeholdelse

Vi gennemgår vandbehandlingsanlægget, og kontrollerer processen med vandbehandlingen. Et eftersyn indeholder en række af kontrolpunkter, som efterses i henhold til en servicerapport, som indeholder en komplet tjekliste til pågældende type af anlæg.

Under et servicebesøg udskifter teknikeren eventuelle defekte dele, i det omfang det er nødvendigt. Med en forebyggende serviceaftale kan du undgå uhensigtsmæssige driftsstop, og vi tilpasser aftalen, så den dækker dine behov optimalt.

 

Hurtig udrykning 24/7 – Døgnvagt på hele Sjælland

Osterkrüger Electric A/S har siden 1997 serviceret kunder fra basen I Ballerup. Vores specialuddannede montører, elektrikere og teknikere kører rundt på hele Sjælland, i vores fuldt udstyrede servicebiler, og der er altid en i nærheden af dig. Derfor kan vi hjælpe dig dag og nat hele året, hvis du står i en kritisk situation med strømsvigt, defekte anlæg eller nedbrud i installationer.

Ring 44 66 41 71 eller send en mail til info@osterkruger-el.dk

Kontakt os

11 + 10 =

Find os

Industriparken 19
2750 Ballerup
CVR: 2886 0250
info@osterkruger-el.dk

 

Telefontid

Hverdage kl. 9.00-15.00
Tlf.: 44 66 41 71

 

Akut døgnvagt

Tlf.: 40 42 41 71