Autoriseret el-installation i Ballerup og omegn

 

Hos Osterkrüger Electric A/S i Ballerup favner vores kompetencer inden for el-installation bredt. Med stor erfaring kan vi let og effektivt finde den rette løsning – uanset om det er et el-problem der kræver reparation, en nyinstallation eller el-service.

Vi servicerer både private, erhvervs- og industrikunder, og har gennem mange år løst en lang række af forskellige el-projekter og udført store og små installationsløsninger både i Ballerup men også i hele København og omegn. Kontakt os i dag på 44 66 41 71 eller mail info@osterkruger-el.dk

Vi udfører alle opgaver inden for el-installation

Vores fagligt kompetente og veluddannede team af el-installatører og montører har erfaring med stort set alle former for el-opgaver. Lige fra de helt enkle, som udskiftning af en stikkontakt til de komplicerede opgaver og projekter som eksempelvis totalinstallation i en erhvervsejendom eller i en villa.

 

Vi tilbyder autoriseret hjælp til eksempelvis:

  • Standard el-installation
  • Reparation og fejlfinding af el-installationer
  • Ophængning og installation af lamper, lampeudtag, spots og loftspaneler
  • Fejlfinding på eller udskiftning af eltavle/HPFI relæ
  • El-eftersyn
  • Energioptimering
  • Service på markise-styringer og solafskærmning
  • Reparation og installation af anlæg til vandbehandling og blødgøring
  • og meget andet.
El-installation Ballerup

Osterkrüger Electric står for kvalitet og god kundeservice

Vi lever af, at vores kunder er glade og tilfredse. Det sørger vi for, ved at udføre kvalitetshåndværk og ved udelukkende at anvende godkendte og kvalitetstestede materialer. Derudover overholder vi selvfølgelig vores aftaler, og vi er først færdige med en opgave, når kunden er helt tilfreds med resultatet.

Alle vores medarbejdere holdes løbende opdateret med den nyeste viden inden for el-faget gennem bl.a. kurser og videreuddannelse.

 

El­vagt – du kan kontakte os 24/7

Står du med akutte strømproblemer, så kan vi hjælpe dig dag og nat – 44 66 41 71. Der er altid en autoriseret el­installatør klar til at rykke ud, hvis uheldet er ude. Vores biler er veludstyrede, så vi kan håndtere langt de fleste strømproblemer med det samme. Så står du med problemer, som eksempelvis strømnedbrud, installationssvigt, produktionsstop eller lignende, så kontakt os på 44 66 41 71.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores el-installatører og montører kører ud fra hovedafdelingen i Ballerup, og servicerer bl.a. Herlev, Værløse og hele Storkøbenhavn.

Har du brug for vejledning, så står vores professionelle rådgivere klar til at hjælpe dig. Vi har altid fair og konkurrencedygtige priser, og det er helt uforpligtende at indhente et tilbud 44 66 41 71 info@osterkruger-el.dk

Kontakt os

8 + 7 =

Find os

Industriparken 19
2750 Ballerup
CVR: 2886 0250
info@osterkruger-el.dk
Tlf.: 44 66 41 71