Installation af varmepumper – luft til vand og luft til luft

 

Spar penge på varmeregningen, reducer Co2-udslippet og få et sundere indeklima med en varmepumpe fra enten Panasonic eller Daiken. Hos Osterkrüger Electric hjælper vi dig med en totalløsning af varmepumper – kontakt os i dag 44 66 41 71.

 

Overvejer du at investere i et nyt varmeanlæg til boligen eller til virksomheden, er der mange fordele ved at skifte til en varmepumpe.

 

Uanset om du vælger en luft til luft eller en luft til vand eller væske til væske varmepumpe, er det en energieffektiv løsning, der udnytter den naturlige energi. Trods varmepumpers el-forbrug er de stadig bedre for miljøet og billigere i drift end eksempelvis almindelig el-varme eller et oliefyr.

Varmepumper Ballerup

Spar penge med en varmepumpe

Med en varmepumpe kan du typisk spare 30-60 % på din varmeregning, hvis du for eksempel skifter dine el-radiatorer ud med en varmepumpe. Udgifterne til varmepumper tjener sig typisk ind i løbet af 3-5 år.

 

Få et bedre indeklima med en varmepumpe

En varmepumpe er ikke alene til gavn for din økonomi – men også for dit indeklima. Med en luft til luft varmepumpe vil du nemlig få renset luften i rummet. De indbyggede partikelfiltre i varmepumpen sørger for at rense luften aktivt, hvilket resulterer i et bedre indeklima.

 

Hvor meget støjer en varmepumpe?

Vi bliver ofte spurgt om, hvor meget støj der kommer fra en varmepumpe? Det er naturligvis forskelligt fra model til model. Men vores generelle svar er, at en varmepumpe støjer mindre end en opvaskemaskine.

 

Vi kan hjælpe med alt inden for varmepumper:

Vi er eksperter. Også i installation og montage af varmepumper.  Vi installerer luft til luft og luft til vand varmepumper, og vi hjælper med:

  • Service og gennemgang
  • Fejlfinding og reparation
  • Rådgivning om varmepumper

 

Om varmepumpetyper

En luft-luft varmepumpe er traditionelt blevet brugt mest i el-opvarmede sommerhuse, fordi den er billig i drift. En luft-luft varmepumpe er specielt velegnet til afgrænsede boligområder. Typen bruges derfor også som en supplerende varmekilde til for eksempel tilbygninger i helårshuse, ligesom luft-luft varmepumper kan være gode til kunder, som ønsker at bruge varmepumpen til at køle i sommervarmen.

Luft-luft varmepumper fungerer ved, at de optager energien i udeluftens lave temperatur og afsætter energien ved en højere temperatur inde i huset. Luft-luft varmepumper leverer energien 3 til 5 gange igen.

En luft-vand varmepumpe kan opvarme både bolig og brugsvand via centralvarmesystemet og er derfor ideel til både nybyggeri og energirenovering i boliger, hvor olie- eller gasfyr skal erstattes. Anlægget er mest effektiv, hvis boligens isolering og centralvarme er tidssvarende.

Varmepumpens grundlæggende teknologi er sammenlignelig med en luft-luft varmepumpe, dog med den forskel at den varme damp fra udedelen bruges til at opvarme vandet i centralvarmeanlægget i stedet for luften. De bedste luft-vand varmepumper på markedet omsætter el til varme i forholdet 1:5.

Vi er eksperter i installation og montage af varmepumper. Vi har de kendte varmepumpemærker som Panasonic og Daikin

 

Få et uforpligtende tilbud

Vores autoriserede montører står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, og vi giver selvfølgelig gerne et uforpligtende tilbud på montage af en varmepumpe. Kontakt os i dag på 44 66 41 71 eller skriv til os på info@osterkruger-el.dk og vi kontakter dig snarest muligt.

Ud fra de oplysninger vi får om din nuværende varmekilde, dit årlige varmeforbrug og bygningens størrelse og inddeling, kan vi udarbejde et helt perfekt tilbud.

Osterkrüger Electric  servicerer bl.a. kunder i Ballerup, Værløse, Glostrup, Herlev, Albertslund og resten af Storkøbenhavn og vi kan også bestilles til service og reparation af stort set alle pumpetyper.

Kontakt os

8 + 1 =

Find os

Industriparken 19
2750 Ballerup
CVR: 2886 0250
info@osterkruger-el.dk
Tlf.: 44 66 41 71