Sikring og overvågning i Ballerup og omegn

 

Hos Osterkrüger Electric A/S i Ballerup favner vores kompetencer inden for el-installation bredt. Med stor erfaring kan vi let og effektivt finde den rette løsning – uanset om det er et el-problem der kræver reparation, en nyinstallation eller el-service.

Lad Osterkrüger Electric A/S i Ballerup sikre dit hjem eller din virksomhed. Bare for en sikkerheds skyld.

Når det handler om overvågning, alarmer, tyverisikring og automatik, handler det om skabe tryghed i hverdagen. Så du og din familie eller medarbejdere kan føle sig trygge i jeres hjem eller virksomhed. Hos Osterkrüger Electric A/S i Ballerup vil vi gerne hjælpe – kontakt os i dag på 44 66 41 71 og få en snak om hvad jeres behov er. Vi kører ud i hele Købehavn og omegn og det er vigtig at du føler at du er i trygge hænder hele vejen igennem.

 

Specialister i sikkerhedsløsninger

Vi er specialiserede i sikring og overvågning. Vores installatører har de faglige kompetencer til at udvikle og installere individuelle sikkerhedsløsninger til både private, virksomheder og institutioner.

 

Alt fra et overvågningskamera til alarmsystemer

Det kan for eksempel være med tyverialarmer, beskyttelse af installationer mod lynnedslag, videoovervågning kombineret med tågesikring og klimasikring i rum, hvor der kræves konstant temperatur og fugtighed.

Mulighederne er mange, hvis du spørger os. Vores installatører kører gerne ud til jer, for at få en snak omkring jeres behov – hos Osterkrüger Electric A/S der har vi de nødvendige kompetencer til at installere løsninger inden for sikkerhed og overvågning, uanset størrelsen – kontakt os i dag på 44 66 41 71.

 

Få tryghed 24/7 med en tyverisikring (tyverialarm)

Du eller din virksomhed får forhåbentlig aldrig brug for en tyverialarm. Men hellere forebygge end helbrede. I nogle tilfælde vil en alarm nemlig holde ubudne gæster væk. Skulle uheldet være ude, vil du typisk også opleve, at en tyverialarm gør papirarbejdet med forsikringen nemmere.

Overvejer du at tyverisikre dit hjem eller din virksomhed? Så hjælper vi dig gerne med alt fra rådgivning til installation. Vi har stor erfaring med at installere tyverialarmer og alarmsystemer. Samtidig er vores kendskab til markedet og til de forskellige alarmsystemer stort.

 

Videoovervågning til private og virksomheder

Videoovervågning er ikke længere forbeholdt banker og butikker. Overvågningskameraer er mere anvendt end nogensinde, fordi det har en præventiv effekt. Vi ser at flere og flere virksomheder og private hjem, har taget videoovervågning i brug – især udendørs ved indgangspartier og dørtelefoner.

Hos Osterkrüger Electric A/S i Ballerup tilbyder vi dig rådgivning og installation af videoovervågning. Og vi står klar til at hjælpe dig, hvad end du søger en videodørtelefon, en tyverialarm kombineret med videoovervågning eller overvågning af et specifikt område.

 

Sikkerhed med intelligent styring

Du har mulighed for at vælge en sikkerhedsløsning med intelligent styring, hvis du vil have fuld kontrol. En sikkerhedsløsning, hvor du for eksempel via web eller telefon kan overvåge situationen. Hvor du fra din digitale enhed kan tænde og slukke for temperaturen hjemmefra, lukke folk ind, se hvem der lusker omkring og modtage en sms, hvis der er brud på et vandrør, brand eller indbrudsforsøg.

Kontakt os

3 + 3 =

Find os

Industriparken 19
2750 Ballerup
CVR: 2886 0250
info@osterkruger-el.dk

 

Telefontid

Hverdage kl. 9.00-15.00
Tlf.: 44 66 41 71

 

Akut døgnvagt

Tlf.: 40 42 41 71